måndag 24 februari 2014

MATCHY-MATCHY



Äntligen är 60-talskudden färdigmonterad! Jag har en hel kasse med projekt-som-ska-sys-på-maskin och i helgen tog jag mig tid att fixa åtminstone ett par av dem, som den här kudden. Tanken var att den skulle sitta i min ärvda fåtölj (som iofs ska kläs om "nån gång", efter att ha slitits och kattklösts lite för mycket) men det var först när den hamnade där som det gick upp för mig exakt hur matchigt det blev...



Från början var det inga cirklar uppritade i mitten av mönstret, men det kändes lite tomt med bara den där cirkeln. Särskilt nu när det blev en kudde istället för en duk, som kanske var tanken från början. Jag la till lite franska knutar också, eftersom det alltid blir fint med franska knutar.


Baksidan är egentligen en kökshandduk, inhandlad i en liten butik i Halmstad för ett bra tag sedan. Det har bara legat i tygskåpet och väntat på sin stora stund! Jag tycker mönstret är så fint och det är en bra idé med vändbara kuddar. Den här sidan bryter ju också av lite mer mot stolstyget.

2 kommentarer:

Erika sa...

De ser ut att trivas ihop, fåtöljen och kudden.

Emileitha/Tarja sa...

Så himla fint det blev