fredag 3 december 2010

LJUVLIGA JULIGA MUDDAR AV LISA LINDBERG


Jag har börjat spåna på att göra ett par broderade muddar i vadmal. Dels för att ha något yllebroderi att göra på brodericafét, dels för att det är olidligt kallt på jobbet just nu ("tack vare" pajade element och kall luft som blåser in så fort dörren öppnas). Pulsvärmare är verkligen effektiva i sånna fall! Man fryser inte alls lika mycket när man är varm om handlederna.

Tror ni inte att jag blev ännu mer peppad på att sätta igång när jag såg att vi fått in de här underbara konstverken av Lisa Lindberg? Fyllda av utsökta små detaljer, och dessutom med en stickad baksida. Så smart, eftersom vadmal inte är stretchigt för fem öre.


Måste bara göra klart alla andra innan-jul-projekt... sen ska jag börja med ett par egna muddar. Fast utan päls. Det är fint, men eh... inte särskilt praktiskt när man jobbar.

4 kommentarer:

Lime sa...

Ojojoj villka snygga! Vet du om dom säljs någonstans? Eller om mönstret finns att köpa....

Maja på 64 kvadrat sa...

Grattis till en fin bok...så fort jag har lite pengar över ska den införskaffas! Längtar eft att brodera igen...

Länkar till din fina blogg på min blogg strax, majapa64kvadrat.blogspot.com

Karin sa...

vi har dem på Svensk Hemslöjd där jag jobbar. kostar sina modiga 1950 kr, men är värda varenda öre. vi sålde faktiskt ett par idag, men det finns några kvar! har inte kunnat hitta nån mer info om Lisa tyvärr. om nån vet så hojta!

och tack för länken Maja :)

Slow-Eva sa...

Otroligt fina!
och smarta :)