torsdag 5 augusti 2010

SKISS/UFO:NAaaaaah, jag får ångest varje gång jag råkar hitta det här UFO:t (Un-Finished Object) i nån låda eller se de här halvfärdiga fotona på hårddisken... Jag har sytt mer på duken, som det är tänkt att bli, sen de togs. Men i ärlighetens namn kan jag inte säga att jag direkt längtar efter att sätta mig med det igen. Linnet är så fintrådigt och det är sååå många korsstygn kvar att sy, och jag har ju faktiskt en massa andra saker att jobba på och faktiskt, helt ärligt, inget bra bord att lägga duken på sen.Eller så är det bara roligare att börja än att slutföra. Men en dag ska du bli klar, lille vän. Jag kan bara inte lova något exakt datum.

3 kommentarer:

anakin sa...

färdigt eller inte... jag blir iallafall inspirerad.

bara Lova sa...

Hej! Vilken otroligt inspirerande blogg du har här. Jag blev så sugen på att börja brodera att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen. Kul att du har gått på HV också, jag är lite sugen på att söka dit till nästa höst.

Karin sa...

haha, va kul! jo det är väl bara att sätta igång... ;)
vill du lära dig från grunden, prova på mycket och veta hur du sen ska montera och sånt, kan jag verkligen rekommendera HV. prova att söka redan nu, jag kom in på reservplats! fast det är minst lika mycket vävning som sömnad, iaf när jag gick. man måste inte kunna väva innan, utan får lära sig grunderna i det också.
lycka till, hur det än blir!