torsdag 3 maj 2012

TYGER FRÅN N.Y. J var i New York häromveckan och köpte med sig superduperfina tygbitar hem till mig. Hon skulle till Purl Soho och vi stod och dreglade över den snygga hemsidan innan och allt fint på den. Tyvärr tyckte jag inte att de hade så himla spännande broderiavdelning (förutom böcker), men tyger skulle jag kunnat be henne handla ännu mer. Fast man måste ju tänka på ekonomin också...Well, hello there little giraffe! (Och den har en fågel på ryggen!)


Är det någon annan som varit på Purl Soho? Vad köpte ni? Och vad ska jag göra av de här tygerna? (Okej, kanske svårt att svara på.)
Och förresten: imorgon är sista dan för Norge-tävlingen! Jag har fått in så otroligt fina motiveringar, fortsätt skicka in hela dan och kvällen imorgon.

J was in New York last week and bought me some fabrics at Purl Soho. I absolutely love them! Anyone been there? What did you get? Don't you just adore the little giraffe on the last one? Btw tomorrow is the last chance to win my book in Norwegian!

6 kommentarer:

Emma sa...

Vilka härliga tyger!

Anonym sa...

en väska med fåglar, datorfodral med får och bjorkar och en kjol med giraffer? eller något annat :)

Anonym sa...

Nice fabric. Do you already know what you'll made with tehm?
I was in this beautiful shop last summer and bought georgeous seashell yarn...

Löpmaskan sa...

Jag ska definitivt besöka Purl Soho när jag åker till NY för första gången i sommar. Jag är mer inne på stickgarner, men förstår att det finns en massa annat oemotståndligt där också :-)

Karin sa...

löpmaskan: ja de har en massa fina stickgarner där tydligen! tror att det kanske är främst en stick- och virkbutik.

lillichroche: no I have no idea what to make! perhaps a pillow of some bit at least...

textilepractice: jag behöver ett datorfodral! bra idé.

Jennie sa...

Åh så fina tyger! Jag ser väskor och små börsar framför mig. :)