lördag 5 maj 2012

OCH VINNAREN ÄR...

... Anette Frenessen! Eller rättare sagt, Anettes väninna Tove, som hon i motiveringen skrev behövde boken extra mycket för att varva ner i hytten efter sitt arbete med skolungdomar efter Utöya. Grattis till er!


Jag önskar såklart att jag haft nog böcker att ge till var och en av er som var med och tävlade... så många bra motiveringar! Allt från mammalediga norskor till broderibokssvultna finskor till engelskspråkiga som inte kan ett ord norska... till broderientusiasten som flyttat till Västbanken, lånar böcker på arabiska och bara inspireras av bilderna. Så språket kanske inte har så stor betydelse ändå?

The winner is... Anette Frennessen, who wants to give a copy of my book to her friend who works with kids in Oslo, dealing with life after the massacre at Utöya last summer. I received so many great emails from you, wish I could give each and everyone of you a book!

2 kommentarer:

Ann sa...

Dear Karin,
Jag letade igenom din underbara blogg och kom över en broderad stol (22 maj 2010) som jag helt förälskad i. I din blogg du nämnde att företaget Svensk Slöjd kom ut med en bok om broderi senare samma år. Har du någon information om titel och release datum för boken? Jag skulle älska att göra stolen på bilden.
Jag har försökt att skicka ett mail, men jag får ett felmeddelande om att domännamnet inte hittas. Så jag behöva kontakta dig med en kommentar till ditt blogginlägg. Jag ber om ursäkt. Tack så mycket.

Tack så mycket för någon info du kan ge,

Ann Weaver (Colorado, USA)

Karin sa...

Hej Ann

boken heter "Yllebroderier - Berättande folkkonst från Norden" och ges ut av Hemslöjdens förlag. Antingen kan du kontakta dem direkt (forlaget@hemslojden.org) och höra om de kan skicka en bok till dig. Eller mejla till info@svenskhemslojd.com (butiken där jag jobbar, vi säljer den och kan skicka ett ex).
Konstigt att mejlet inte kom fram till mig, det brukar inte vara några problem...
Ha det bra!