söndag 13 maj 2012

HALLANDSDUKSKUDDEKonstig rubrik, men så är det! Visste inte vad jag skulle göra med den här arvegodsduken i hallandssöm, den var liksom i fel storlek, så den fick bli ett kuddfodral istället. Precis rätt storlek för en gammal huvudkudde som innerkudde hade den iaf.Och så fick den en grön baksida, för att det inte skulle bli för ordentligt.
Väldigt passande med det här inlägget, nästan som att det var genomtänkt, för imorgon åker jag till Halmstad och stannar drygt en vecka. Idag packas det och förbereds både broderikit, resestickning och höstens kurser. Jag återkommer om exakta datum när allt är bestämt.


I've made this pillowcase out of an old (and actually quite worn) tablecloth with Halland stitch. It got a green backside with white hearts, to avoid it turning into something boring. Tomorrow I'm off to Halland and a week with M, it'll be great but I'm afraid the weather will be shit. Spring is very very slow this year, it seems.

3 kommentarer:

Erica sa...

Väldigt fin. Önskar jag kunde brodera sådär..

Clara sa...

Snyggt! Jag har en hög med små 50-tals dukar som jag tänkt sy om till kuddar men jag kommer visst aldrig till skott. Din fina kudde kanske gör att jag får tummen ur!

Gila sa...

Så bra det blev! Tack för tipset!