onsdag 16 maj 2012

EN DAG

Igår, 15/5, gick fotoprojektet A Day av stapeln. Det gick ut på att dokumentera sin dag i bilder, öppet för alla, proffskameror med svindyra objektiv eller fotande med mobilen. Jag tog en massa bilder, både med systemen och Instagram, för att ha mycket att välja på. Tänkte att det skulle vara bra, men det är ju jättesvårt att välja ut de 10 bilder som ska bevaras för eftervärlden. Herregud, det är minst dubbelt så många jag skulle vilja ha med! Det ska iaf bli väldigt kul att se de bilder som väljs ut till den utställning och bok som ska sammanställas. Är det någon mer som var med?

Vi var i Varberg igår på en föreläsningsdag om hur man som kulturarbetare söker pengar. Jag satt mest och ritade samtidigt som jag lyssnade. Blanketter och formulär gör mig alltid lite trött.


Yesterday was May 15th, which meant the global photo project A Day. I took LOTS of pictures during the whole day, and now I just have to choose which ones to publish online... it turned out to be very difficult. We spent the day in Varberg at a lecture about how to raise funds as an artist. Dark lecture halls always makes me tired, so I did a lot of drawing to concentrate and stay awake.

2 kommentarer:

iHanna sa...

Jag var också med! Roligt!

Anonym sa...

Ja, jag har också fotat och just levererat mitt bidrag.
Ska bli kul att se vad andra har hittat på.

Lycka till med dina bilder!