onsdag 16 november 2011

ONSDAGSBESTYR


Jag är i Halmstad den här veckan, jobbar med boken och förbereder helgens kurs. Mejlar idéer om omslag, skriver och skriver om inledningen. Lyssnar på Anna von Hauswolff, Feist och Florence + The Machine, kvinnor med coola röster som sjunger om hemska saker så vackert att man vill gråta.


På sista tiden har jag nästan bara gjort "måste-broderier", sådana som måste bli klara till något speciellt. Nu hinner jag sitta och sy delsbosöm bara för att det är så kul. Gula lovikkavantar stickades i Göteborg, nu ska de bara ruggas.


Hemma i Stockholm har jag gasugn, som blir lite begränsande vad gäller bakning. Därför passar jag på att baka matbröd, sega solrossnittar och planera goda pajer när jag är här och har tillgång till en vanlig ugn.


Såhär vackert är det utanför, så jag måste nog ta en promenad in till stan nu.


Things to do on a Wednesday: work on the book, do Delsbo embroidery, listen to great music, finish off a pair of Lovikka mittens, bake cookies and watch the birds fly south.

3 kommentarer:

Iréne JB sa...

Alla dessa vantar med broderier på som dyker upp på bloggar får mej att vilja göra ett par jag också. Får väl se om det kan planeras in. Får väl skjuta på något jag redan håller på med :)

Karin sa...

Härliga vantar, kul att se lovikkavantar i lite roligare färg!

ylva sa...

Får mig att vilja vara i Halmstad..