fredag 25 november 2011

ETT TILL TIDNINGSTIPS


Om man nu inte kan japanska och av nån anledning har missat den braiga tidningen Hemslöjd (som blivit ännu snyggare, intressantare och bättre på nästan alla sätt och vis sedan de gjorde om den) är den ett bra lästips inför helgen. Förutom att man får lära sig allt man inte visste att man ville veta om skinn, kan man läsa en kort artikel där jag och Anna-Lisa Persson berättar mer om det textila nätverket Manufaktur. Vi vill knyta ihop folk som sysslar med textil på ett eller annat sätt, om det så handlar om konstprojekt, avhandlingar eller stickcaféer. Därför vill vi att du hör av dig och tipsar om allt som händer där just du bor, antingen om du gjort nåt själv, vill göra nåt med andra eller bara sett en fantastisk textil utställning som fler borde se. Mejla oss på info@manufaktur.nu eller gå med i facebookgruppen så hålls du uppdaterad.

In the new issue of Hemslöjd you can read about the textile network called Manufaktur that I'm involved in. We want to connect all textile nerds with each other. Check out our facebook page!

1 kommentar:

henrietteo sa...

hej, Karin, jag håller med dig, Hemslöjd har blivit en supersnygg tidning, rolig att läsa och innehållsrikt, spännande. Och Manifaktur, vilket bra initiativ! Jag anslöt mig genast och omedelbart!