fredag 27 januari 2012

OH DEAR


Vi kom hem från London sent igår kväll, fulla av intryck, inspiration och god mat. Nu redigeras det bilder för fullt, en ordentlig genomgång kommer här snart. Men först måste jag bara berätta om den där tygaffären jag googlat upp... den var helt f-cking fantastisk. Överväldigande fint utbud av handtryckta, blocktryckta, batikfärgade och alla andra tänkbara sorters tyger. Så mycket fina band att jag inte kunde köpa nåt alls (för då hade jag behövt köpa allt.) Knappar, skomakarläster, gamla sybehör som skyltning... jag blev helt matt. Vilket syns på bilden här efteråt, där jag står med min fina papperspåse (som inte var lika fin nu när vi kom hem efter att ha knölats ner i väskan). T o m M var imponerad och tyckte att vi borde öppna en liknande affär här hemma.


Jag förmådde mig inte fota mer inne i butiken än några smygbilder i källaren, men fyra sorters tyger blev det iaf. Så ni får kolla deras hemsida för fler bilder.Just got back from London and one of the most amazing thing we did there was to visit
Cloth House. Wonderful store full of wonderful fabrics, buttons, ribbons and just generally pretty things. A must if you're going to London!

8 kommentarer:

Iréne JB sa...

Det reportaget från London ser jag fram emot. Var där i oktober och är himla sugen på att åka dit igen med antingen maken eller någon som är lika nördig som jag så att jag kan besöka garnaffärer och den här tygaffären. Hmmm.... måste antingen åka ganska snart eller vänta till nästa år efter OS.

Sara ~Snövits äpple~ sa...

Ja London-tips är jätteroligt att få av dig. Jag ska åka till London i mars och jag längtar så otroligt mycket.

Jenny sa...

Åh, nej! Inte en tygbutik till i London! Har redan hittat Liberty och Shaukat.co.uk, och nu detta. Måste till London. Måste till London.

Karin sa...

Haha, ja visst är det jobbigt? ;)

Unknown sa...

Hej du!

Jag har kollat in din blogg lite då och då, vi har liknande intressen, är väldigt sugen på HV skolan tex, i alla fall jag är svensk och studera textil på Island och nu nämligen skall jag och min klass iväg på en hej dundrande textil färd runtom och vi skall nämligen vistast I London under mode veckan, har aldrig varit i London så det ska bli väldigt spännande! Men du hur är vädret? Super duper kallt eller bara passande för Svensk höst/vinter klädnad!?

Det är väldigt kul att följa dig för jag har varit borta alldeles förlänge från Sverig men jag känner mig rätt uppdaterad via din och andra textilbloggars bloggande! Ja tack för mig! tack!

Mvh Madelen

Karin sa...

åh, modeveckan, det blir nog hemskt kul! men London är inte helt lättpackat. vi hade ganska tur, det var 7-8 grader varje dag och bara regn en fm, men nu är det ju tydligen minusgrader. jag har också varit där i december och svettats och i mars och frusit hela tiden, så de har lite oförutsägbart väder. paraply ett måste. om man har plats är det ju bäst att packa både en varm och en tunnare jacka. och sen inte så mycket mer, så man har plats i resväskan för allt som ska handlas! ;)
Island låter ju väldigt spännande, det ligger definitivt på min 3-i-top-reslista!

ingridp sa...

tack för tipset, åker dit i april....

metamorphosis sa...

Tassar runt här och insuper Londontips jag med... den där butiken verkar ju onekligen vara ngt utöver det vanliga!