lördag 21 januari 2012

FÖRSÖKER PACKA


För imorgon åker vi till London, eftersom M fyller år och... tja, jag alltid vill åka till London, fastän jag har varit där säkert fem gånger redan. Jag försöker packa så lite som möjligt, så att det ska finnas plats i väskan för diverse inköp. Mitt bästa googlande hittills har resulterat i en tyg- band- och knappaffär som verkar fantastisk, och som ligger på samma gata som en välrekommenderad second hand-affär (nyårslöftet ska gälla även i London!) och en vegetarisk restaurang. Det är ungefär allt jag behöver.
Jag försöker också intala mig själv att skissboken ska vara min bästa vän under själva färden. Eftersom jag inte flugit på några år nu börjar resfebern sätta in så smått, så ett hypnotiserande mönsterritande liknande det här vore bra. Det här kom till på tåget mellan Göteborg och Halmstad och jag var så inne i det att jag höll på att missa både biljettkontrollanten och när det var dags att kliva av. Tänker mig att mönstret skulle vara fint som tygtryck också. Inte för jag kan så mycket om tryckteknik, men allt går väl?Right now I'm packing for London. We're off tomorrow for a few days of shopping, beerdrinking, strolling around and celebrating M:s birthday. Making intricate patterns in my sketchbook seems like a good way to distract me during the flight over.

5 kommentarer:

JAMIE SAYS DREAM sa...

Väldigt coolt mönster tycker jag! Har du hört talas om Envelop? Där kan man sälja sitt mönster i form av kuddöverdag och annat, trycks först när någon beställer. "Envelop is an online print-on-demand platform where illustrators can create, promote and sell high quality cotton items to textile lovers worldwide." OM du skulle vara intresserad kan du kolla här: http://www.envelop.eu/info/help/envelop#what-is-envelop.

Hoppas du får härliga dagar i London!

Fia Makalös Lindblom sa...

klart det blir ett fint tryckmönster! bara du får iväg det till ett proffstryckeri för det är nog för detaljerat för att orka pilla med det som handtryck. spara ut en detalj och förstora för ett läckert broderi också i svartvitt.
hoppas London är härligt!
kram från en annan brodös

Karin sa...

Tack, superbra tips, ska kolla upp det! Det man inte kan själv får man låta andra göra :)

ingridp sa...

ser ut som ett broderi för mig. jag älskar också att doodla med en svart penna. hypnotiserande!!!
Åker också snart till London så du får gärna publicera härliga ställen för kreativiteten.....Ha en underbar resa!

Miranne sa...

Flott mønster! Sjekk Spoonflower. Der kan du få trykt ein FQ for å finne ut om du likar det som stoff.