onsdag 18 januari 2012

BARA NÄR MAN ÄR BORTA

... verkar det bli nåt ritat. Figurer från tidningar, filmklipp eller fantasin. Och tankar om hur "den perfekta väskan" ser ut.I only ever seem to have time to draw in my sketchbook when I'm away from home.

6 kommentarer:

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Först vill jag börja med att säga TACK för all inspiration! Jag köpte din bok och jag är så imponerad av dina verk. Särskilt dina fina munkjackor och de härliga vantarna:) Du har verkligen lyckats ta bort all "tantighet" över broderikonsten! Mönstren är jättevackra.
Jag har tagit kort på några foton i boken och skulle så gärna vilja göra ett blogginlägg om din bok i min lilla blogg, men ville naturligtvis kolla med dig först, så det är ok!
//Marie

Karin sa...

tack, vilket fint omdöme! :) för mig är det helt okej att du bloggar om boken, så länge du hänvisar var bilderna kommer ifrån. jag har själv råkat ut för lite tråkigheter i upphovsrättsfrågan, men jag tycker som sagt inte att det vore några problem så länge man talar om var bilderna kommer ifrån. jag ser det som bra pr!

nitsirk sa...

Vilka härliga skisser! När jag ser dem inser jag att teckning och broderi är närmare släkt än jag länge trott.

Sara ~Snövits äpple~ sa...

Jag har börjat brodera igen och mycket av den inspirationen kommer från dig (din bok och blogg). Just nu är det små, små broderier i pyttesmå halvstyng med Beatrix Potter-motiv som upptar min tid. Dels håller jag på med en Beatrix Potter-matta till mitt gamla dockskåp och dels ska jag tillverka Beatrix Potter-broderier som jag ska använda till smycken. Det är så roligt!

Maria sa...

Hej Karin! Jag har också för lite tid att teckna och skissa. Det är ju både roligt och bra för att hålla igång handen, men jag gör det så sällan. Roligast är ju egentligen att teckna av människor lite varstans, men man får göra det i smyg om det är främlingar...

JAMIE SAYS DREAM sa...

Vilka fina teckningar! Är det nån slags flätning på den perfekta väskan? Önskar jag kunde bära upp en kuvertväska...