fredag 13 maj 2011

OTURSDAGEN

Var det bara en slump att blogger har trilskats hela dagen (eller var det bara på min dator)? Och att när jag äntligen lyckas logga in så är hela det informationsspäckade inlägget från igår, vilket säkert tog mig en halvtimme att få klart, puts veck. Finns inte som utkast, inga spår någonstans. Undrar om det ens lades upp igår? Nåväl, får skriva om det senare i helgen...

Men för en av er läsare är det ju en riktig turdag! Så många namn var med att de knappt rymdes i skålen


Och vinnaren är:


Stort grattis! Om du mejlar din adress till broderikarin@gmail.com så ska kitet komma på posten snart. Och som en liten tröst till alla som inte vann: jag brukar heller aldrig vinna utlottningar. Utom en gång i skolan, då jag vann en vävstol. Hoppsan.

8 kommentarer:

Lise B sa...

Hei brodøse! Du var nok ikke alene, jeg mistet også hele det siste blogginnlegget mitt. Og ellers må jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt:)

Anna W sa...

Samma problem här. Med blogger och gårdagens inlägg. Putts väck. :o)

Kerstin sa...

Det har varit problem för mig också. hoppas ditt inlägg kommer tillbaka.

Blenda sa...

Hej!
Det är inte bara din dator, det är blogger! Och jag läste ditt inlägg igår om Manufaktur, visst hette det så? Det verkar intressant! :-)

Ha en bra helg!
/Blenda

Kristin sa...

Nu syns det ju igen :-)
Jag tycker att manufaktur verkar vara ett intressant projekt, men jag är nyfiken på vilka slöjden ska tas tillbaka från?

Karin sa...

ja, titta! vilken tur!
den ska tas tillbaka från SD. deras användande av folkdanslag, lovikkavantar och blekingedräkten tycker jag inte ska få stå oemotsagt.
dessutom förekommer det ofta i "vanlig" press att man illustrerar artiklar om främlingsfientliga grupper med dalahästar och liknande. är det okej? varför har hemslöjd blivit likamed nationalism?

Sussie sa...

Hej, jag har länkat till din blogg, hoppas att det är ok. Skoj och inspirerande att kika runt hos dig :)

Kristin sa...

Aha, då förstår jag. De främlingsfientliga ska inte få varken flaggan eller hemslöjden.