fredag 19 november 2010

TRÖTT MEN GLAD


Igår var Den Stora Dagen, med bokreleasen och galet mycket folk på Svensk Hemslöjd. Jag hann knappt prata med hälften, men tack tack tack alla ni som kom och visade uppskattning och köpte boken! Det gör mig så glad att ni vill brodera tillsammans med mig. Och tack Frida, Maria, Stefan och alla bloggvänner som uppmärksammat boken på nätet.

Nu ska jag försöka smälta alla intryck från gårdagen och fortsätta njuta av de underbara blommor jag fick av nära och kära. Blommorna på bilden är bara en bråkdel...

10 kommentarer:

Ulla sa...

Hejsan Karin

Sitter häruppe kalla norr och njuter av dina fina saker.Jag skulle väldigt gärna köpa dessa materialsatser och därmed få efterlängtade julklappar till mig själv och kanske en färdigsydd present till någon nära och kär.
Hälsningar
Ulla
ullafr@hotbrev.com

Karin sa...

det kanske kan gå att ordna! jag mejlar dig.

Iréne JB sa...

Jag är så nyfiken på boken! Har sänt en önskan till tomten :) Får väl se om jag varit snäll.

med nål och tråd sa...

Och stort tack själv!!

Tyg och otyg sa...

Grattis till boksläppet!
Du fick en fin recension i Falukurirens lördagsbilaga igår, såg jag. 5 dalahästar av 5 möjliga. :)

Marias garnhändelser sa...

Du är väl värd all uppmärksamhet...boken är klart inspirerande:-)

Karin sa...

tack! åh va roligt, går det att se dalahästarna nånstans på nätet?

Denice sa...

Hej och grattis till boken! Tänkte att du kanske vet var i Stockholm man kan få tag i rätt garn till västgötabroderier? Hälsningar Denice

Karin sa...

tack! jag vet inte på rak arm vad för garn som används till de broderierna, kan du precisera lite? annars är ett bra tips att beställa på nätet. det finns knappt kvar några handarbetsaffärer i Stockholm tyvärr... trist nu när Bohusslöjd lagt ner också, annars hade du säkert kunnat beställa därifrån.

Tyg och otyg sa...

Nä, jag tror inte det tyvärr, hittar inga recensioner på deras hemsida. Men om du vill så klipper jag ut den och skickar till dig. Maila mig din postadress (tygochotyg(a)gmail.com) isåfall.