söndag 14 november 2010

PACKNING


Nu massproduceras det namnlappar och materialsatser här i Hökarängen. Jag jobbar efter trial-and-error-metoden och tröstar mig med att det kommer gå snabbare nästa gång, när jag vet hur jag vill ha det. Samtidigt kommer man på en massa smarta lösningar som man skulle kunna göra, om man bara hade obegränsat med pengar alt. de rätta kontakterna (och mer tid...)

Tur att jag gillar DIY-känslan.Materialsatserna innehåller allt man behöver: tyg med upprickat mönster, garn, nål och en liten beskrivning. De kommer eventuellt säljas genom bloggen i framtiden, måste fundera på logistiken och priset ett tag till bara.


Nu ska jag fortsätta packa den här varianten med anundsjösöm. Och sen, nån gång sen, ska jag göra något större av den där skissen i rött som skymtar vid sidan av.

11 kommentarer:

anakin sa...

Jag gillar. Som vanligt.

Maja sa...

Hej, Karin! Jag har varit lite dålig på att kommentera här på sistone, men jag ville bara säga att jag läser dina inlägg med stort intresse! Superbra med alla små tekniktips du delar med dig av. Ser så fint ut med både boken och materialsatserna! Vad driftig du är som får så mycket ur händerna;) Jag hejar på dig! Själv har jag snöat in på korsstygn den snaste tiden eftersom jag håller på att skriva en grej om det. Och så julpysslar jag och målar om tvättstugan:) Sånt som passar bra i november. Ha en fin söndag!
Många häslningar fr Maja!

Fröken Allt eller Inget sa...

Dom var ju jättefina!

Karin sa...

får skaffa en gilla-knapp åt dig, Annika :)

och jag hejar på dig, Maja! spännande med radio och vad du skriver om korsstygn, när får man se? jag har förresten lagat din brysselkål flera gånger. den går hem, kan jag intyga!

Maja sa...

Tack:) Ja det är jättespännande med radion och skrivjobbet! I januari kommer min korsstygnsgrej i en tidning om allt går som beräknat... Berättar mer så fort jag får;) Vad roligt att brysselkålen smakar!

bara Lova sa...

Det där såg ju lovande ut måste jag säga :) Jag planerar absolut att komma förbi på torsdag och om jag vågar ska jag säga hej.. :)

med nål och tråd sa...

Jag förstår att det kanske inte är hållbart att göra så i längden, men ack så fina de blir!!

Elin sa...

Jättefina mönstersatser - jag tycker hemgjortkänslan är pricken över i-et!

.. och jag måste bara säga att jag är jätteförtjust i din blogg. Även om jag inte broderar så mycket själv (än)så får du mig att vilja göra det! Har precis beställt din bok på nätet.

Karin på Ösäter sa...

Hej jag har idag fått hem din bok i brevlådan!! En kopp kaffe och boken! Lyckan var total! En väldigt fin bok! Trevlig och fina bilder. Superlativ kan hagla, eller som min mormor skulle sagt: En trevlig och bra bok!!
Jag hoppas sykit kommer att kunna köpas via bloggen eller liknande i framtiden. Bra inspiration.

Karin sa...

vilken fin recension, tack!

Meta Skoglund sa...

Sååå inspirerande!
Meta