onsdag 24 november 2010

BILDER FRÅN BOKSLÄPPET


Finfin skyltning som mina kollegor hade gjort.


Butiken var fylld av nära och kära.
Invigningstal av Svensk Hemslöjds styrelseordförande, Ulla Parkdal. Jag blev så glad... vilket kanske syns?


Det kom både barndomsvänner och nya bloggbekanta.
Folk köpte en hel massa böcker - kul! Och så blev jag lite intervjuad - också kul.Såhär glad (och varm!) var jag hela kvällen. Som sagt: tack!

11 kommentarer:

Assi sa...

Ååå, idag kom min bok på posten! Så fin och så mycket inspiration!
Tack!
Assi

Camilla sa...

Boken är jättefin, jag har premiärbroderat ur den idag!

Birgitta sa...

Så fina bilder från ditt boksläpp. Jag kommer nog också att köpa din bok vid tillfälle.
Brodera vidare och njut av framgången.
Kram Birgitta

Anonym sa...

Vilka härliga bilder från boksläppet och vilken fin klänning du hade. Kram

Karin sa...

tack! allt är HM, utom skorna och örhängena. jag borde få spons av dom... ;)
och Camilla, jag vill gärna se resultatet!

Maja sa...

Vad roligt att se bilderna från festen! Det måste kännas kanon med firande efter allt arbete du lagt ner! Jag ser också fram mot att införskaffa din bok:)Tänker göra det så fort jag springer på den... Och sedan brodera ur den, förstås;)

Ha det fint!!

Skarvtjärns Greta sa...

Underbart. Fick boken med posten idag.
Tusen tack för en fantastisk bok

Hedvig sa...

Hej!

Hittade precis hit din din blogg och blev alldeles exalterad. Så kul att hitta en brodieriblogg, de är inte så vanliga bland alla stick- och virkbloggar! :)

Har sett din bok ute i handeln också, den står på önskelistan till jul...

Sen tänkte jag fråga dig om en sak. Jag la upp ett inlägg i min blogg för några dagar sedan där jag undrar om ett broderi jag gjort är delsbosöm eller järvsösöm. Om du har tid och lust får du jättegärna ta en titt och säga vad du tror...

www.hedvighandarbetar.blogspot.com

Ha en bra dag!
Hedvig

Denice sa...

Hej, det var jag som frågade dig om material till Västgötasöm. Jag kan inte svara exakt på vad det är, men färgerna är rosa och blå, det är en del hjärtmönster och cirklar i det. Min släkt kommer från västergötland, och där köpte min mamma alltid garnet/tråden i en liten butik i Lidköping, men den har flyttat ut på landet någonstans, och det är svårare att få tag på. Jag har provat att googla men hittar bara ordet västgörasöm i en skrift/bok om landskapssömar, inga bilder eller mer info. Men det skadade ju inte att fråga :-)
Jättefina bilder är det, och jag är väldigt sugen på att köpa din bok. Blv så glad när jag hittade din blogg, att jag valt att skicka vidare en award till dig, om du nu tycker att sådant är roligt. Ha en trevlig helg!
//Denice

Karin sa...

Hedvig: det är definitivt inte delsbo. snarare nån variant av järvsö... var det nåt mönster du sydde efter eller? det finns nåt som heter melpasöm också, som sys i trakten av Sundsvall, men jag har inte hittat nån bra bild på det. finns dock en bok om det som du hittar om du googlar.
Denice: tack för awarden! jag har skrivit på din blogg... som du kanske sett?

Karin sa...

Ville bara titta in och säga hej, jag hade nämligen turen att få din bok i julklapp av en mycket snäll sambo! Ser fram mot att inspireras av dina kreationer!