torsdag 10 april 2014

PÅ JOBBETDet har inte blivit av att jag bloggat om den ateljé där jag numera tillbringar arbetsdagarna, vet inte riktigt varför. Jag har ju ändå varit här i snart ett halvår. Den ligger hursomhelst i en källarlokal precis bakom Årstaskolan. Här ser vi lite av hallen (och mina ben).


Vi har två små rum (där illustratörerna Henning, Emmelie och Ebba sitter) och ett stort rum, där vi är fem textilare. Klara, ena halvan av House of K, skymtar till höger här. Kerstin, den andra halvan, fuskar lite som möbeltapetserare idag. Därav stolen. Även Jessica Ljung och Vanessa Yancey håller till här (Vanessa gick ut HV Skola förra våren, se några av hennes vävar här.) Vi har numera en gemensam Facebooksida där man kan se vilka projekt vi jobbar med för tillfället.


Lokalen var tidigare en herrekipering, vilket förklarar metallstängerna. Nu har vi varsin liten arbetsplats längs väggarna och ett stort arbetsbord som vi delar på. Vävstolar, diverse symaskiner, strykjärn och ett litet pentry får också plats.
Vid min plats pågår just nu arbetet med en ny materialsats som kommer finnas att köpa nångång snart. Eller, när den är färdig. Mer om detta vid ett senare tillfälle.


1 kommentar:

KKvinneblogger sa...

Takk for titten inn! :)