torsdag 22 mars 2012

VÄSKAN I VÄSKAN


Man behöver alltid en liten väska i väskan, för nycklar, busskort, mp3-spelare och om man har en liten telefon. (Nu har stormobilen fått ett eget fodral hos mig och lillmobilen har flyttat över till mammas väska. Men det var ju onekligen praktiskt när allt fick plats på samma ställe.) Särskilt i en tygkasse (oftast mitt val av väska) är det stört omöjligt att hitta sina saker om de inte är förpackade på ett smart sätt. Det här fodralet av en ihopvikt vadmalsbit blev extra lyckat eftersom man kan känna sig fram till den nere i kassen. När det känns ulligt och gosigt under fingertopparna har man träffat rätt.

Först tyckte jag att ramen blev lite väl sne men sen tänkte jag att det faktiskt inte gör något.


It's so great to have a small pouch in your bag for all your little belongings: keys, bus card, bobby pins etc. This woolen one is extra smart - I don't even have to look down into my bag, I just feel when it's the right thing to pull up.

5 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Praktiskt bra och vacker! Så skönt att du säger det att det gör inget att det är litet snett! Då kan jag ta fram en del av mina grejer ;-))

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

Helena sa...

Åh, så fint! Viker du in kanterna på de små tygrutorna?

Karin sa...

nej det är vadmal så det fransar sig inte. ytterligare en praktisk detalj! :)

ylva sa...

Jättefin! Kan inte låta bli att beundra det vackra underlaget som din mobilväska ligger på....Sneda kanter gör det bara mer levande...välgjort och för hand.

Annika sa...

Så fint! Färgerna gör det till en riktig vårväska!