tisdag 27 mars 2012

EN ROS ELLER VAD DET NU ÄR


Det är i alla fall det första "egna" broderiprojektet jag gjort på lång tid. Annars håller jag bara på med jobbsaker och superduperhemliga projekt (så hemliga att en liten bild på min Facebooksida fick plockas bort... men ni kommer få se det i början av sommaren). Lite trist är det att inte kunna visa arbetet på bloggen, särskilt som jag gillar work-in-progress-bilder. Den här påsömsrosen påbörjades hursomhelst igår, för att jag behövde ha något för händerna till en fotografering. Och det slog mig ännu en gång hur underbart det är att jobba med handfärgade garner. De skiftningar som garnet har gör arbetet dubbelt så roligt. Jag önskar att jag kunde erbjuda det på mina kurser, men lagret är inte så stort tyvärr.Man får se till att använda upp alla garnsnuttar.
Det är inte heller lätt att få tiden att räcka till till egna projekt när man även har fler stick- och virkprojekt på gång än vad en kan räkna till. Jag måste ofta pausa från dem också (särskilt de stora och mer avancerade) och sticka emellan med nåt snabbt. Det senaste såg ut såhär häromdan. Nu är det lite större och klart.


It's so great to work with hand dyed yarn, I wish I could do it all the time. I also wish I had more time to do my own stuff, but right now it's just work work work. Fun work though, but things that can't be shown on the blogg yet. But I try to find the time to do some quick things, like this crochet-thingy.

5 kommentarer:

Varla Lee sa...

Wow! Your embroidery is very original and beautiful! Hugs from Italy.

miss w sa...

Vad fint du gör! Är just nu inne i en sy-väska-fas och blir jätteinspirerad av dina bilder och färger! Tack för det!

Pysselfarmor sa...

Så vacker ros det blir! Och väldigt spännande att vänta på allt det fina du håller på med nu....undrar vad det kan vara??

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

Fia Makalös Lindblom sa...

du är en skimrande tråd av inspiration! ser fram något enormt mot att få se ditt hemlisprojekt.
och så får jag en spark i baken att spotta opp mig själv lite och ta tag i grejer och jox.
heders!

susiloci sa...

Que hermosos trabajos de bordado con lana.