onsdag 12 oktober 2011

DET BLIR TYVÄRR INTE ROLIGARE ÄN SÅHÄR


Det är allt jag gör den här veckan (och nästa): går upp, jobbar, åker hem, äter, fortsätter jobba, fast nu med beskrivningarna till boken. Det går sakta men säkert framåt. Mitt mål är minst två beskrivningar per dag. Jobbigt att jag samtidigt sträckläser Låt den rätte komma in och har en käresta på telefonavstånd. Det är så mycket man skulle vilja hinna med varje dag, men det äts liksom upp av det där lilla besväret att tjäna pengar. Hur kunde det bli så?

Writing on the new book, making a living. Trying to have a life at the same time. An equation that doesn't seem to add up.

5 kommentarer:

Hedvig sa...

Men eftersom "LÅt den rätte komma in" är en hysteriskt bra bok så är du ju snart färdig med den i alla fall! :)

Lise B sa...

Lykke til med prosjektet! Jeg har "Låt den retta komma inn" i vent på nattbordet; nå skal jeg gå og starte på den. Man må dessverre leve av noe også, ikke bare luft og kjærlighet. Dumt

Jeanette Nord sa...

Jag broderade en bonad till en kompis för ett tag sedan. Det stod "Life sucks, then you die". Den hänger vid hennes säng och hon tycker att den ger ett härligt perspektiv på tillvaron varje dag när hon stiger upp :-) Hon menar att har man sett den kan ju allt liksom bara bli bättre....typ!

Lycka till med allt det du företar dig just nu!

Lillemor Elfgren sa...

Känner igen det där! Och man känner sig aldrig så sugen på att experimentera och kommer aldrig på så många roliga nya idéer som när man har en stor hög med jobb som måste göras för att man ska få in pengar för att betala den där hyran och den där maten.

Karin sa...

tack för peppen! jag ska nog klara det här, har ett väldigt trevligt mål att se fram emot... det hjälper lite. och boken började jag på i söndags och har snart läst ut :) har bara läst "Människohamn" innan, men det kanske blir fler av honom nu.