fredag 17 december 2010

FIKA & STYGN

Såhär mysigt var det på brodericafét igår. (Vi fick omgruppera till Waynes på Drottninggatan, därför syns Stadsteaterns röda sken i bakgrunden.)


Nål i munnen, helt naturligt.
Diskussioner om sömnad.


Jag experimenterade med broderat julpynt. Får se om det blir som jag tänkt...

Vi kom också att prata om killar, eller rättare sagt var de broderande killarna håller hus (inte dök de upp igår iaf). Men det visade sig att min vän Lars var med oss på distans från Halmstad. Kolla in hans broderier här. (Om ni scrollar ner lite på sidan ser ni en väska vi gjort ihop också.)

5 kommentarer:

Sisters in Yarn sa...

Oj vad vad kul ni verkar ha haft det. Jag var på broderi-caféet förra gången, men kunde inte igår. Men efter jul vill jag definitivt komma igen.

Gudrun

Unknown sa...

Får jag rekommendera Manbroidery's forumtråd på flickr på ämnet män som broderar offentligt: http://www.flickr.com/groups/manbroidery/discuss/72157615632922265/

//Karolina

Denice sa...

Jag måste komma igång med broderandet så att jag kan komma med på nästa brodericafé. Det låter fantastiskt roligt, och vilken ynnest för mig som inte broderat sen högstadiet (då jag i och för sig höll på rätt mycket) att ha andra att fråga om hur man ska göra! Tack för hjälpen med västgötasömmen föresten, ska ta med min mamma butiken när hon kommer till huvudstaden så får hon hjälpa mig och se om det finns rätt grejer. Efter lite annat letande har jag fått tips om Sallys garn också, få se om det finns där. Är sugen på att brodera en ny duk istället för den som min lilla son spillde ut en hel tekopp över härom månaden...

Hedvig sa...

Himla trevlig tratidion! (Även om jag var för hungrig för att fortsätta till Wayne´s Coffee! Jag hoppas det blir en fortsättning efter juL! :)

C sa...

Ojsan vad jag viftar med händerna, ha ha! Kul att få vara med i ett broderikafé. Ser framemot nästa dejt! Vi ses tjejer!

Kram Camilla

www.frokensotspyssel.blogspot.com (där det än så länge bara finns roliga virkgrejer).