måndag 29 augusti 2011

ANLEDNINGAR TILL ATT JAG INTE HINNER BLOGGA

#1: karl i broderad munkjacka som kommer på besök (ja, det var honom jag gjorde den till).


Vi ägnade helgen bland annat åt Popaganda på Eriksdalsbadet där jag äntligen fick se älskade Arcade Fire. Och förälskade mig i en turkosblå vägg


... så mycket att jag var tvungen att rita lite på den.


#2: vi har börjat fota till nästa bok, vilket känns otroligt kul, men intensivt. Nu lämnar jag liksom över det jag gjort i Karins och Victorias händer och då händer det grejer. Sakerna hamnar i andra sammanhang, ibland helt oväntade, som en tehuva på huvudet à la Loranga. Det kommer förhoppningsvis bli en ännu mer inspirerande bok, om än med ett lite annorlunda upplägg, än den första. Men det är fortfarande myyycket jobb kvar...

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad spännande! När kommer den ut tro?

Kristin sa...

Å vad spännande med en ny bok! Visade din bok för mina slöjdelever i 7:an förra veckan, de blev mycket inspirerade, ända tills vi skulle prova några stygn ;-)

Skaparstigen sa...

Åh, jag var också på Popaganda. Attans att jag missade att se den munkjackan. Ser väldigt snygg ut. men Arcade Fire var i alla fall fantastiska.

Karin sa...

ja visst var dom!? faktiskt ännu lite bättre än jag vågat hoppas.

boken ska komma nästa höst är det tänkt. det tar som lite tid att göra en... :)

Pysselfarmor sa...

åh så spännande med den nya boken och den ska jag slänga mig över när den kommer ut! Ha det bra!

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

bara Lova sa...

Jag stod i publiken på Popaganda och såg plötsligt den där tjusiga tröjan en bit fram. Först tänkte jag mest på hur fint det är med broderade tröjor innan jag kom att tänka på att det kanske var din. Då spanade jag lite till och tyckte mig se dig bredvid. Tänkte säga hej men sen försvann ni.

Knitarina sa...

Lät som två sällsynt bra anledningar att vara lite lat med bloggandet!
Kul med ny bok!