fredag 10 september 2010

LUCKY NUMBER SEVEN


Häromdan fick jag den här fina utmärkelsen av Tyg och otyg. Tydligen har jag en vacker blogg, nämen tack så mycket! För att få ta emot det här måste man dock berätta sju oväntade saker om sig själv. Det krävdes lite klurande, men sen kom jag på några som ni kanske inte vet. Here it goes:
1. Jag gick naturvetenskaplig linje på gymnasiet. Sen kom jag på bättre tankar.
2. Jag jäspar alltid fruktansvärt mycket när jag åker bil. Fast inte när jag kör själv, vilket är lite märkligt.
3. Jag har nästan aldrig byxor på mig, utan jämt kjol eller klänning. Har typ ett par jeans som bara åker på när jag ska ut i skogen.
4. Jag har inte ätit kött sedan jag var 15, vilket betyder att jag snart varit vegetarian halva livet. Enda gången jag råkat få i mig kött under hela den här tiden var incidenten med köttbrödet i Bologna. Tokiga italienare som bakar in små bitar av skinka i brödet...
5. Jag kan inte hålla andan under vatten.
6. Min favoritdoft är Body Shops Coconut Body Butter. Det är bättre att smörja in parfym än att spruta på den.
7. Det första ord jag skrev själv var Sovjetunionen. Min bästis Jonnie hade en jordglob som jag skrev av det från. Fråga mig inte varför jag inte valde Kina, Peru eller nåt annat lättstavat... halva ordet är dessutom skrivet baklänges. Jag fattade inte det där med avstavning vid 6 års ålder.

Så! Nu ska jag alltså också skicka den här utmärkelsen vidare till sju andra fantastiska bloggare. Svårt att välja, men några av mina favoriter är iaf textilnörden Fröken Textil, sticktokiga Knitarina, illustratören Tovelisa, pyssliga Husmorsskolan och de tre Stenebybrudarna Gregemar, Miss Karla och Violently Knits. Alla välförtjänta pristagare!

2 kommentarer:

Maja sa...

Tack för utmärkelsen:) Passar på att säga att din blogg är finfin också!!!

/Maja

Knitarina sa...

Tack, tack! Hade inte utmärkelsen kommit från dig hade du varit självklar på min lista av finfina bloggar!